Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

XIAMEN HITEC ιδρύθηκε το 2002. XIAMEN HITEC είναι επαγγελματικός και συγκεκριμένος προμηθευτής των ανταλλακτικών μοτοσικλετών και των αυτόματων ανταλλακτικών. Αξιολογούμαστε ως κατηγορία-διοικητικών εισαγωγών και εξαγωγής τελωνείου επιχείρηση από την κυβέρνησή μας. Βρισκόμαστε στην πόλη Xiamen, Fujian, επαρχία, Κίνα.
 
Έχουμε εξαγάγει επιτυχώς τα ανταλλακτικά μοτοσικλετών μας και τα αυτόματα ανταλλακτικά στη Νοτιοανατολική Ασία, την Αφρική, περιοχή της Μέσης Ανατολής, τη Νότια Αμερική κ.λπ. Εξάγουμε τα ανταλλακτικά και τα μέρη αυτοκινήτου μοτοσικλετών περισσότερων από 15 εκατομμύριο αμερικανικών δολαρίων το χρόνο.
Για χρόνια αναπτυσσόμενο, XIAMEN HITEC έχει καθιερώσει ένα επαγγελματικό και ώριμο παρέχοντας σύστημα που μπορεί να εγγυηθεί να παρέχει τους πελάτες μας τα αγαθά σωστής, καλής ποιότητας γρήγορα.

Ο στόχος XIAMEN HITEC είναι να παρασχεθεί η καλύτερη και καλύτερη υπηρεσία, για να παρέχει τα διάφορα προϊόντα για να ικανοποιήσει τους διάφορους πελάτες από σε όλο τον κόσμο. Είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με όλο και περισσότερους πελάτες από οποιαδήποτε χώρα. Ψάχνουμε επίσης τον πράκτορα πώλησης στη διαφορετική χώρα. Καλωσορίστε για να μας γράψετε σε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το good@hitecpart.com.
 
XIAMEN HITEC Import & Export Co.,Ltd.
 

 

 

 

 

 

 

Ιστορία

Co. εισαγωγών & εξαγωγής Xiamen HITEC, Ltd.is ένας εξαγωγέας της μοτοσικλέτας και αυτοκίνητα μέρη. Διατηρούμε τις μυριάδες των τμημάτων οχημάτων στο απόθεμα, συμπεριλαμβανομένων των μερών μηχανών motocycle, motocycle των μερών μετάδοσης, των αυτόματων μερών μηχανών, και των αυτόματων μερών μετάδοσης, κ.λπ. Αυτήν την περίοδο, τα μέρη είναι κατάλληλα για τη διαφορετική μοτοσικλέτα, όπως η Honda, Yamaha, Suzuki, Harley, KTM, Peugeot, Piaggio ect.  Και τα μέρη αυτοκινήτου είναι κατάλληλα για το διαφορετικά αυτοκίνητο και τα μηχανήματα όπως η Honda, Toyota, Isuzuki, Mitsubishi, Mazda, Hino, KOMATSU, Nissan, Daewoo, Hyundai, Kia, Peugeot, Φίατ, Cummins, Ford, Caterpilla, Volkswagen και ούτω καθεξής. Το Motocycle και οι αυτόματοι ενθουσιώδες μπορούν να ψωνίσουν γρήγορα και αποτελεσματικά σε ελκυστικές τιμές.

 

Τοποθετημένη στην πόλη Xiamen, η επαρχία Fujian, XIAMEN HITEC ξεκίνησε την επιχείρηση εμπορικών συναλλαγών το 2002 με το καταχωρημένο κεφάλαιο 3 εκατομμύριο RMB.Now στη δεύτερη δεκαετία λειτουργίας μας, συνεχίζουμε να παρέχουμε τα υψηλής ποιότητας μέρη στους εκτιμημένους πελάτες μας. Μέσω των ετών αφιέρωσης στην κινεζική επιχείρηση εξαγωγής, έχουμε κερδίσει το πιστοποιητικό του πιστωτικού κώδικα οργάνου που εκδίδεται από τη Τράπεζα της Κίνας και η τιμή μιας κατηγορία-σειράς διοικητικών εισαγωγών τελωνείου και εξαγωγής Enterprise.A εμπορικών σημάτων έχει καταχωρηθεί συμπεριλαμβανομένου ASTECH, DONATEN, FORMOSTAR και KAGAWA, NOLIC, SUZZY, CIDIC, SCA, PDHM, DUML, GAP, TBS, STEELBIRD, KANEKO, JMB, FUJITOKY, SHUKHRAN, RRC, MANTINE, HOTOC V.T. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, PROAUTOBOTS, NUEVO DIA, JENICK, SUZZY Κ.ΛΠ.

 

Κατά τη διάρκεια των ετών σταθερής αύξησης, τα νέα ποιοτικά συστήματα διαχείρισης έχουν τεθεί σε ισχύ προκειμένου να ευθυγραμμιστούν με τα διεθνή πρότυπα, όπως το TS16949: πρότυπα του 2008. Κάτω από τα προηγμένα συστήματα διαχείρισης, έχουμε χτίσει μια στερεά αλυσίδα εφοδιασμού όπου οι πελάτες μπορούν να πάρουν τη βιομηχανία-οδήγηση αυτοκίνητη και motocycle τα συστατικά.

 

Σε XIAMEN HITEC, κάνουμε τους πελάτες τη πρώτη προτεραιότητα μας. Σαν ασυμβίβαστο συνήγορο της τιμιότητας, χτίζουμε τις συνεργάσιμες σχέσεις με το morn από 300 προμηθευτές μερών. Κάθε το προϊόν μας γίνεται με τις υψηλές τεχνολογίες και την ανταγωνιστική τιμή. Γίαυτό μπορούμε να εξαγάγουμε περισσότερα από 10 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ από τον πελάτη στη Νότια Ασία, την Αφρική, τη Νότια Αμερική και τη Μέση Ανατολή, κ.λπ.

 

Μετά από μια περισσότερο από δεκαετία από την ίδρυσή μας, κρατάμε ακόμα την επιχείρησή μας καλά στη διαδρομή μέσω της ανηλεούς καινοτομίας. Οι δυσκολίες μπορούν να υπάρξουν, αλλά φροντίζουμε την επιχείρησή μας κάτω στην τελευταία λεπτομέρεια δεδομένου ότι συνεχίζουμε τη διαδικασία παραγωγής και την τεχνική μας. Ξέρουμε τι παίρνει για να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αγοράς. Γίαυτό παίρνουμε το προβάδισμα σε χρησιμοποίηση των δημιουργικών σκέψεών μας στην επιχειρησιακές προώθηση και την ανάπτυξη κέρδους.

 

Σε XIAMEN HITEC, προσπαθούμε να τηρήσουμε ενήμερος για τις τεχνολογίες συγχρόνως εξυπηρετώντας στις διάφορες παρούσες και μελλοντικές ανάγκες του πελάτη. Χαιρετίζουμε τα επιστημονικά elites από το motocycle και την αυτοκίνητη aftermarket βιομηχανία. Μαζί χτίζουμε το καλύτερο μέλλον.

XIAMEN HITEC Import & Export Co.,Ltd.

Υπηρεσία

Presales

Προτού να κάνετε μια αγορά, μπορούμε να παρέχουμε τις εικόνες, τις διαστάσεις και το δείγμα των μερών μας. Κατά γενική ομολογία, χρεώνουμε σας λίγο ή καθόλου για τα δείγματα. Εντούτοις, πρέπει να πληρώσετε τη ναυτιλία cost.if που τοποθετήσατε τη διαταγή ήδη, τα έξοδα αποστολής θα αφαιρούνταν από τη διαταγή σας.

 

Κατά τη διάρκεια των πωλήσεων

Θα ρωτήσουμε την επιβεβαίωσή σας εικόνων, διαστάσεων, και δειγμάτων μερών. Τα διαταγμένα προϊόντα σας θα συσκευαστούν ως αίτημά σας. Μας παίρνει κανονικά έναν μήνα για να κατασκευάσει και να παραδώσει εσείς διέταξε τα προϊόντα.

 

Μετά από τις πωλήσεις

Παίρνουμε τις οφειλόμενες ευθύνες για τις ατέλειες κατασκευής και το λάθος που κάναμε στην παράδοση. Σε εκείνη την περίπτωση, θα λαμβάναμε τα μέτρα για να αποζημιώσουμε την απώλειά σας.

 

Specials

Μπορείτε να μας ζητήσετε για να χρησιμοποιήσετε τα υλικά επιθυμίας σας για να προσαρμόσετε τη μοτοσικλέτα ή τα αυτοκίνητα μέρη σας βασισμένη στα δείγματα που μας δίνετε. Οι ειδικές συσκευασίες είναι διαθέσιμες επίσης.

 

COem

Είμαστε σε θέση την υπηρεσία cOem.

 

Η ομάδα μας

 

 

XIAMEN HITEC Import & Export Co.,Ltd.

 

XIAMEN HITEC Import & Export Co.,Ltd.

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mrs. Qi
Τηλ.: : +8613559233939
Φαξ : 0086-592-5161851
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)